آیا کنجکاو هستید که ترندترین فناوری های جدید در سال ۲۰۲۵ کدام اند؟ آشنایی با ترندهای جدید فناوری و درک مؤثرترین تحولات میتواند به شما کمک کند تا برای آینده آماده شوید. اینکه بدانید چگونه نوآوری هایی مانند هوش مصنوعی مولد (Generative AI)، اینترنت ۵G و فناوریهای پایدار، صنایع را متحول می کنند، تجربیات شخصی را بهبود خواهند بخشید یا مدل های تجاری جدیدی را ایجاد می نمایند، مفید می باشد.
تصویر(۱)
۲۵ ترند برتر فناوری های جدید در سال ۲۰۲۵
چه یک رهبر کسب و کار مشتاق فناوری های جدید باشید یا صرفاً کنجکاو اینکه آینده فناوری چه چیزی در خود دارد، این راهنما شما را با ۲۵ مورد از ترندهای فناوری ۲۰۲۵، آشنا میکند. با پذیرش این ترندها، آماده می شوید تا در آینده ای که با نوآوریهای فناوری پیش میرود، از دیگران پیشی بگیرید.
۱. هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML)
یکی از ترندهای فناوری ۲۰۲۵، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می باشد. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به فناوری هایی اشاره دارند که به ماشینها امکان یادگیری از داده ها و تصمیم گیری خودکار را میدهند. این فناوریها در حوزه های مختلفی از دستیارهای صوتی تا خودروهای خودران، تحلیل پیش بینی کننده و روشهای تشخیص تقلب به کار گرفته شده اند.
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به سرعت صنایع را از طریق خودکارسازی وظایف، تصمیم گیری و تحلیل داده ها متحول میکنند. برای مثال در حوزه سلامت، پزشکی شخصی سازی شده و تشخیص بهتر بیماریها به لطف اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی امکان پذیر شده اند که میتوانند حجم عظیمی از دادههای بیمار را پردازش کنند و پیش بینی هایی بر اساس الگوهای شناسایی شده ارائه دهند.
اندازه بازار و رشد
بازار هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۵ به ارزش ۱۹۰.۶۱ میلیارد دلار خواهد رسید که رشد آن ناشی از افزایش پذیرش این فناوری در صنایع مختلف، به ویژه سلامت، مالی و خرده فروشی است. پیشرفت در یادگیری عمیق، پردازش زبان طبیعی و بینایی رایانه ای (computer vision) نیز به این رشد کمک میکند.
نرخ پذیرش
در کشورهای توسعه یافته، کسب و کارها به سرعت خود را با هوش مصنوعی و ترندهای جدید فناوری وفق می دهند اما بازارهای نوظهور همچنان در حال افزایش سرمایه گذاری برای زیرساختهای دیجیتال و فناوری ها می باشند. ادغام هوش مصنوعی در فرآیندهای اصلی کسب و کار به طور فزاینده ای رایج شده است زیرا شرکتها به دنبال افزایش کارایی و بهبود تجربه مشتری هستند.
تحولات کلیدی:
- هوش مصنوعی مولد (Generative AI): ابزارهایی مانند ChatGPT و DALL-E قادر به ایجاد محتوای جدید و دگرگون کردن رویکردهای بازاریابی و تعامل با مشتری هستند.
- هوش مصنوعی توضیحپذیر (Explainable AI): یک هوش مصنوعی که فرآیند تصمیم گیری خود را شفاف میکند تا اعتماد و انطباق را افزایش دهد.
تصویر(۲)
۲. فناوری های جدید ۵G
یکی از فناوری های جدید، اینترنت ۵G است. فناوری اینترنت ۵G به نسل پنجم شبکه های موبایل اشاره دارد که با سرعت بالا، تأخیر کم و ظرفیت زیاد شناخته میشود. این تکنولوژی های جدید امکان اتصال بی وقفه دستگاهها و برنامه ها را فراهم میکنند و آینده اینترنت اشیا (IoT)، واقعیت مجازی (VR)، شهرهای هوشمند و نوآوریهای نوظهور مانند خودروهای خودران و جراحی از راه دور را پیش خواهند برد.
اندازه بازار و رشد
بازار جهانی اینترنت ۵G تا سال ۲۰۲۶ به ۶۶۷.۹۰ میلیارد دلار خواهد رسید و با نرخ رشد سالانه ۱۲۲.۳ درصد در دوره پیش بینی ۲۰۲۱-۲۰۲۶، پیشرفت می کند. این رشد عمدتاً ناشی از تقاضا برای سرعت اینترنت بالاتر و افزایش تعداد دستگاههای متصل است.
نرخ پذیرش
کشورهایی مانند ایالات متحده، چین و کره جنوبی در پیاده سازی این فناوری پیشرو هستند و بسیاری از کشورهای دیگر نیز در حال تسریع استراتژیهای خود برای پذیرش ۵G و ترندهای جدید فناوری می باشند. پذیرش جهانی ۵G منجر به رشد اقتصادی و نوآوری خواهد شد.
تحولات کلیدی:
- برش شبکه (Network Slicing): این فناوری به اپراتورها امکان ایجاد چندین شبکه مجازی از یک شبکه فیزیکی ۵G را میدهد تا عملکرد برنامه های مختلف بهینه شود.
- پهنای باند موبایل پیشرفته (eMBB): این فناوری نرخ داده را به شدت افزایش میدهد و برای خدمات استریمینگ بلادرنگ (real-time streaming) و برنامه های موبایل حیاتی است.
۳. تکنولوژی های جدید اینترنت اشیا (IoT)
تکنولوژی های جدید اینترنت اشیا (IoT) به شبکه ای از دستگاههای فیزیکی اشاره دارند که با فناوری های جدید مرتبط مجهز شده اند تا داده ها را جمع آوری و از طریق شبکه به اشتراک بگذارند. این دستگاه ها می توانند شامل سنسورها، لوازم خانگی و ماشین آلات باشند. اینترنت اشیا یکی از ترندهای فناوری ۲۰۲۵ خواهد بود.
اینترنت اشیا در حال هوشمندسازی بخش های مختلف صنعتی است که خانهها، شهرها و فرآیندهای صنعتی را شامل می شود. این تکنولوژی های جدید امکان نظارت بلادرنگ، نگهداری پیش بینی کننده و افزایش کارایی را فراهم میکنند. به عنوان مثال، خانه های هوشمند مصرف انرژی را بهینه کرده و اینترنت اشیای صنعتی (IIoT)، روی سلامت تجهیزات نظارت می نماید تا خرابی ها را قبل از وقوع، پیشبینی کند.
اندازه بازار و رشد
بازار اینترنت اشیا در بین فناوری های جدید تا سال ۲۰۲۵ به ۱.۶ تریلیون دلار خواهد رسید که این رشد ناشی از پذیرش گسترده در صنایعی مانند تولید، سلامت و حمل و نقل است. پیشرفت در فناوری های جدید اینترنت اشیا و تحلیل دادهها نیز به این رشد کمک میکند.
نرخ پذیرش
پذیرش اینترنت اشیا در بخش هایی که از اتوماسیون و تصمیم گیری مبتنی بر داده بهره می برند، به ویژه در پروژه های شهرهای هوشمند و اتوماسیون صنعتی، بسیار بالا است.
تحولات کلیدی:
- امنیت اینترنت اشیا: با افزایش تعداد دستگاههای متصل، امنیت اینترنت اشیا به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. توسعه پروتکل های پیشرفته رمزنگاری و امنیتی برای محافظت از داده ها در حال انجام می باشد.
- رایانش لبه (Edge Computing): این فناوری های جدید با پردازش داده ها نزدیک به منبع، تاخیر و مصرف پهنای باند را کاهش میدهند و برنامه های اینترنت اشیا را سریعتر و کارآمدتر میکنند.
تصویر(۳)
۴. فناوری های جدید بلاکچین
بلاکچین در بین فناوری های جدید یکی از فناوری های غیرمتمرکز توزیع شده است که امنیت و شفافیت تراکنش ها را تضمین میکند. این فناوری، پایه ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم است اما کاربردهای آن بسیار فراتر از این حوزهها می باشد.
بلاکچین به طور فزاینده ای صنایع را از طریق روشهای امن، شفاف و غیرمتمرکز برای انجام تراکنشها متحول میکند. بیشتر تاثیر آن را می توان در حوزه های مالی، زنجیره تامین و سلامت مشاهده کرد. به عنوان مثال، این فناوری شفافیت زنجیره تأمین را از طریق ثبت سابقه تغییرناپذیر مبدا و جابجایی محصولات، افزایش میدهد.
اندازه بازار و رشد
بازار فناوری بلاکچین تا سال ۲۰۲۵ به ۳۹.۷ میلیارد دلار خواهد رسید که این رشد ناشی از افزایش پذیرش در صنایع مختلف است. این فناوری برای هر بخشی که نیازمند امنیت بالا و شفافیت می باشد، ارزشمند خواهد بود.
نرخ پذیرش
پذیرش بلاکچین در مباحث مالی و بین فناوری های جدید بسیار بالا است و علاقه به استفاده از آن درون حوزه هایی مانند مدیریت زنجیره تأمین و سلامت نیز در حال افزایش می باشد. شرکتها از بلاکچین برای کاهش تقلب، ردیابی و بهبود امنیت داده ها استفاده میکنند.
تحولات کلیدی:
- قراردادهای هوشمند (Smart Contracts): این نوع قراردادها به طور خودکار اجرا میشوند و نیاز به واسطه ها را کاهش میدهند.
- امور مالی غیرمتمرکز (DeFi): خدمات مالی مبتنی بر بلاکچین که امکان انجام تراکنشهای همتا به همتا بدون بانکها را فراهم میکنند.
۵. تکنولوژی های جدید واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR)
فناوری های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی یکی از ترندهای جدید فناوری می باشند. AR و VR، تجربیات تعاملی را با ارائه اطلاعات دیجیتال درون دنیای فیزیکی (واقعیت افزوده) یا در محیط های کاملاً مجازی (واقعیت مجازی) ایجاد میکنند. این فناوری های جدید در حوزه هایی مانند بازی، آموزش، تمرین و بسیاری از برنامه های دیگر به کار می روند.
فناوریهای AR و VR به طور فزاینده ای تجربیات کاربر را در حوزه هایی مانند بازی، آموزش، سلامت و املاک بهبود میبخشند. برای مثال، AR میتواند به جراحان در ارائه همزمان داده ها حین عمل کمک کند و VR نیز برای ارائه تورهای مجازی به مشتریان در حوزه املاک استفاده شود.
اندازه بازار و رشد
بازار AR و VR تا سال ۲۰۲۵ به ۲۰۹.۲ میلیارد دلار خواهد رسید که این رشد ناشی از پیشرفت در سخت افزار و نرم افزار است. استفاده گسترده تر در برنامه های سازمانی نیز به این رشد کمک میکند.
نرخ پذیرش
پذیرش این فناوری ها در حوزه بازی و سرگرمی بسیار بالا بوده و علاقه به استفاده آنها در برنامه های سازمانی مانند آموزش، پشتیبانی از راه دور و جلسات مجازی در حال افزایش است.
تحولات کلیدی:
- واقعیت ترکیبی (MR): این فناوری ترکیبی از AR و VR است و تجربیات تعاملی جدیدی را در آموزش حرفه ای و شبیه سازی ایجاد میکند.
- ادغام با ۵G: این ادغام، سرعت را بهبود میبخشد و عملکرد برنامه های AR/VR را ارتقا میدهد.
۶. رایانش کوانتومی
یکی از فناوری های جدید، رایانش کوانتومی می باشد. رایانش کوانتومی بر اساس اصول مکانیک کوانتومی برای طراحی و اجرای کامپیوترها عمل میکند. این فناوری نویدبخش حل مسائل بسیار پیچیده است.
رایانش کوانتومی پتانسیل حل مسائل بسیار دشوار را دارد. این فناوری های جدید می توانند کدهای رمزنگاری را بشکنند، درک بهتری از طبیعت مواد ارائه دهند و مسائل بهینه سازی را حل کنند. برای مثال، رایانه های کوانتومی میتوانند ساختار مولکولی را به سرعت توسعه دهند و جهت کشف داروها و مواد جدید کمک کنند.
اندازه بازار و رشد
بازار رایانش کوانتومی تا سال ۲۰۳۰ به ۶۴.۹۸ میلیارد دلار خواهد رسید که این رشد ناشی از سرمایه گذاری های کلان، شرکت های فناوری و دولت ها است. توسعه الگوریتم ها و سخت افزارهای کوانتومی نیز به این رشد کمک میکند.
نرخ پذیرش
پذیرش اولیه این فناوری در موسسات تحقیقاتی و شرکتهای بزرگ مشاهده شده است. کاربردهای عملی آن با بلوغ فناوری ظاهر خواهند شد.
تحولات کلیدی:
- برتری کوانتومی (Quantum Supremacy): شرکت هایی مانند گوگل ثابت کرده اند که دستگاههای کوانتومی میتوانند وظایفی را انجام دهند که کامپیوترهای کلاسیک قادر به انجام آنها نیستند.
- رمزنگاری کوانتومی (Quantum Cryptography): توسعه ارتباطات امن بر اساس اصول مکانیک کوانتومی برای مقابله با تهدیدات سایبری.
تصویر(۴)
۷. رایانش لبه (Edge Computing)
فناوری های جدید رایانش لبه، داده ها را نزدیک به منبع یا نقطه تولید آن پردازش می کنند تا پهنای باند را ذخیره و تأخیر را کاهش دهند. این فناوری برای برنامه هایی که نیاز به پردازش بلادرنگ داده ها دارند، مانند خودروهای خودران، اتوماسیون صنعتی و شهرهای هوشمند، حیاتی است.
رایانش لبه عملکرد سیستم های حیاتی را با کاهش زمان انتقال داده ها بهبود می بخشد. برای مثال، در خودروهای خودران، تصمیمات باید به صورت بلادرنگ گرفته شوند تا ایمنی حفظ شود. این امر با پردازش داده ها در لبه (نزدیک به منبع) امکانپذیر است. در صنایع، این فناوری از نظارت بلادرنگ و نگهداری پیش بینی کننده، پشتیبانی میکند و به بهبود کارایی و کاهش زمان توقف کمک می نماید.
اندازه بازار و رشد
بازار جهانی رایانش لبه از ۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ به ۱۵.۷ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۵ با نرخ رشد سالانه ۳۴.۱ درصد، خواهد رسید. افزایش پذیرش دستگاه های اینترنت اشیا و مدیریت کارآمد داده ها، از عوامل کلیدی این رشد هستند.
نرخ پذیرش
پذیرش رایانش لبه در صنایعی مانند تولید، سلامت و ارتباطات پیشرو است. تقاضا برای پردازش سریع و قابل اعتماد داده ها در حال افزایش می باشد.
تحولات کلیدی:
- ادغام با اینترنت اشیا: رایانش لبه با تحلیل همزمان داده ها و تصمیم گیری، عملکرد دستگاههای اینترنت اشیا را بهبود میبخشد.
- استفاده از ۵G: گسترش شبکه های ۵G، رایانش لبه را با ارائه اتصال سریعتر و قابل اعتمادتر تقویت میکند.
۸. اتوماسیون فرآیند رباتیک (RPA)
فناوری های جدید اتوماسیون فرآیند رباتیک (RPA)، وظایف تکراری سازمانی را با دقت و کارایی بالا خودکار میکنند. این فناوری از رباتهای نرم افزاری استفاده می نماید که وظایفی مانند ورود داده ها و پردازش تراکنشها را دقیقاً مانند انسان انجام میدهند.
فناوری های جدید RPA عملیات کسب و کار را متحول میکنند و به کارمندان امکان میدهند تا روی کارهای مهمتر تمرکز کنند. به عنوان مثال، در حوزه مالی، پردازش خودکار فاکتورها و تطبیق حسابها، از خطاها جلوگیری کرده و زمان زیادی را صرفه جویی میکند.
اندازه بازار و رشد
بازار RPA در سال ۲۰۲۰ به ارزش ۱.۸۹ میلیارد دلار بود و تا سال ۲۰۲۸ به ۱۳.۷۴ میلیارد دلار خواهد رسید که این رشد با نرخ رشد سالانه ۳۲.۸ درصد همراه است. تقاضای فزاینده برای اتوماسیون، افزایش بهره وری و کاهش هزینه های عملیاتی در صنایع مختلف، از عوامل این رشد هستند.
نرخ پذیرش
این فناوری های جدید در حوزه های مالی، سلامت، خدمات مشتری و دیگر بخشها به طور گسترده استفاده می شوند. کسب و کارها از RPA برای بهبود فرآیندها و ارائه خدمات بهتر به مشتریان بهره می برند.
تحولات کلیدی
- اتوماسیون هوشمند: ادغام RPA با هوش مصنوعی اتوماسیون های پیشرفته تری را ایجاد میکند.
- مقیاس پذیری: توسعه راهحلهای RPA که به راحتی در سیستمهای IT موجود ادغام میشوند و در صورت نیاز قابل گسترش هستند.
۹. افزایش امنیت سایبری
با تغییر رویکرد تهدیدات سایبری، فناوری های امنیتی به سرعت در حال پیشرفت هستند تا داده ها و زیرساخت ها را ایمن کنند. این پیشرفت ها شامل تشخیص پیشرفته تهدیدات، معماری های بدون اعتماد (Zero-Trust) و روش های جدید رمزنگاری هستند.
حفاظت اطلاعات حساس و اعتماد به سیستمهای دیجیتال از دلایل اصلی تقاضا برای امنیت سایبری می باشند. تقویت امنیت سایبری به ویژه در صنایعی مانند مالی، سلامت و دولت که با عواقب جدی ناشی از نقض دادهها مواجه هستند، حیاتی است. به عنوان مثال، سیستمهای تشخیص تهدید مبتنی بر هوش مصنوعی میتوانند به سرعت تهدیدات بالقوه را شناسایی کرده و از گسترش آنها جلوگیری کنند.
اندازه بازار و رشد
بازار جهانی فناوری های جدید امنیت سایبری از ۱۵۲.۷۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ به ۲۴۸.۲۶ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۵ با نرخ رشد سالانه ۱۰.۲ درصد خواهد رسید. افزایش نرخ حملات سایبری و پذیرش خدمات ابری از عوامل کلیدی این رشد هستند.
نرخ پذیرش
نرخ پذیرش سریع در همه صنایع، به ویژه آنهایی که با داده های حساس سروکار دارند، مشاهده میشود. شرکتها امنیت سایبری را بسیار جدی گرفتهاند تا داراییهای دیجیتال خود را محافظت کنند و با مقررات انطباق داشته باشند.
تحولات کلیدی:
- تشخیص و پاسخ پیشرفته تهدیدات: ادغام هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای تشخیص و پاسخ به تهدیدات.
- مدل امنیتی بدون اعتماد (Zero-Trust): اطمینان از اینکه هر درخواست مربوط به یک “شبکه باز” (open network) است و وضعیت امنیتی کلی را بهبود میبخشد.
تصویر(۵)
۱۰. فناوری های جدید پایدار
فناوری های جدید پایدار، بر کاهش تاثیرات زیست محیطی از طریق نوآوری در انرژی های تجدیدپذیر، مدیریت پسماند و تولید سبز تمرکز دارند. این فناوری های جدید به دنبال ایجاد راهکارهای هوشمند و سازگار با محیط زیست می باشند. پایداری، به یک اولویت مهم برای کسب و کارها و دولتها در سراسر جهان تبدیل شده است. فناوریهای پایدار به کاهش ردپای کربن، حفظ منابع و مدیریت محیط زیست کمک میکنند. به عنوان مثال، انرژی های خورشیدی و بادی استفاده از سوختهای فسیلی را کاهش میدهند.
اندازه بازار و رشد
بازار جهانی فناوری پایدار، از ۸.۷۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ به ۳۶.۶ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۷ با نرخ رشد سالانه ۲۰.۴ درصد خواهد رسید. افزایش آگاهی زیست محیطی و فشارهای نظارتی، از عوامل کلیدی این رشد هستند.
نرخ پذیرش
نرخ پذیرش بالا در بخشهای انرژی، تولید و حمل و نقل مشاهده میشود. این صنایع در حال سرمایه گذاری روی فناوری های جدید جایگزین برای رعایت استانداردهای پایداری و پاسخگویی به تقاضای محصولات سازگار با محیط زیست هستند.
تحولات کلیدی
- اقتصاد چرخشی (Circular Economy): طراحی محصولات برای دوام، قابلیت استفاده مجدد و بازیافت، به منظور کاهش ضایعات و مصرف منابع.
- ذخیره انرژی: بهبود فناوریهای ذخیره انرژی مانند باتری ها برای استفاده موثر از منابع انرژی تجدیدپذیر.
۱۱. افزایش توانایی های انسانی (Human Augmentation)
فناوری های جدید افزایش توانایی های انسانی، به فناوری هایی اشاره دارند که توانایی های فیزیکی و شناختی انسان را گسترش میدهند که از جمله آنها می توان به اسکلت های بیرونی، رابط های مغز-کامپیوتر (brain-computer) و پروتزهای پیشرفته اشاره کرد.
این فناوری ها پتانسیل بهبود کیفیت زندگی در حوزه هایی مانند سلامت، دفاع و بهره وری شخصی را دارند. برای مثال، فناوری اسکلت بیرونی به افرادی با اختلالات حرکتی کمک میکند تا دوباره راه بروند و رابط های مغز-کامپیوتر به افراد معلول امکان کنترل دستگاه ها با افکارشان را میدهند.
اندازه بازار و رشد
بازار فناوریها جهت افزایش تواناییهای انسانی، از ۹۱.۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ به ۲۹۸.۵ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۷ با نرخ رشد سالانه ۲۳.۵ درصد خواهد رسید. توسعه فناوری های پوشیدنی و افزایش نیاز به دستگاه های کمکی از عوامل کلیدی این رشد هستند.
نرخ پذیرش
نرخ پذیرش بالا در حوزه های سلامت و دفاع مشاهده میشود. توسعه دستگاه های ارزانتر و کاربر پسندتر به افزایش پذیرش کمک خواهد کرد.
تحولات کلیدی:
- فناوری های پوشیدنی: نوآوری در دستگاه های پوشیدنی برای ردیابی داده های سلامت و بهبود عملکرد بدن.
- رابط های عصبی: رابط های مغز-کامپیوتر که امکان ارتباط مستقیم بین مغز و دستگاههای خارجی را فراهم میکنند.
۱۲. تقویت توسعه با هوش مصنوعی (AI-Augmented Development)
تقویت توسعه با فناوری های جدید هوش مصنوعی، به استفاده ابزارهای AI در هر مرحله از فرآیند تولید نرم افزار اشاره دارد که به تولید کد، تست، اشکال زدایی و بهینه سازی کمک میکند. این فناوری کارایی و کیفیت توسعه نرم افزار را افزایش میدهد. به عنوان مثال، ویرایشگرهای کد مبتنی بر هوش مصنوعی میتوانند قطعه کدها را پیشنهاد دهند، خطاها را شناسایی کنند و عملکرد را بهینه نمایند که این امر زمان و هزینه توسعه را کاهش میدهد.
اندازه بازار و رشد
بازار ابزارهای تقویت توسعه با هوش مصنوعی، به دلیل افزایش پذیرش AI توسط شرکتها، در حال رشد است. نرم افزارهای پیچیده و سرعت در عرضه به بازار، از عوامل کلیدی این پیشرفت هستند.
نرخ پذیرش
نرخ پذیرش بالا در شرکت های فناوری و نرم افزاری مشاهده می شود. تقویت توسعه با هوش مصنوعی، برای کسب و کارهایی که به دنبال نوآوری سریع و رقابت هستند، ضروری است.
تحولات کلیدی:
- دستیاران کد هوش مصنوعی: ابزارهایی مانند GitHub Copilot که پیشنهادات کد همزمان ارائه میدهند و به توسعه دهندگان کمک میکنند تا کارآمدتر باشند.
- تست خودکار: ابزارهای تست مبتنی بر هوش مصنوعی که کیفیت و قابلیت اطمینان نرم افزار را تضمین میکنند.
در این مقاله به بررسی برخی از ترندترین فناوری های جدید برای سال ۲۰۲۵ پرداخته شد. سایر موارد در قسمت دوم این مقاله مورد بحث قرار خواهند گرفت.