سرور مجازی یا سرور اختصاصی: بررسی ویژگی ها، تفاوت ها و مزایا

سرور مجازی یا سرور اختصاصی، کدام یک را باید انتخاب کرد؟ جایگاه هاست پربازدید میهن وب هاست در انتخاب شما کجا خواهد بود؟ کدام سرویس برای کسب‌ و کار شما مناسب‌ تر است؟ آیا به نقطه ای رسیده اید که سرور تهیه کنید یا اینکه یک هاست اشتراکی پرقدرت نیازتان را مرتفع می کند؟

انتخاب درست سرور مجازی یا سرور اختصاصی برای کسب‌ و کارتان می‌ تواند مانند حل کردن یک معما باشد. با مطالعه کامل این مقاله، قطعه گمشده معمای خود را خواهید یافت.

درک مفاهیم پایه: هاست اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی

برای انتخاب بهترین سرویس میزبانی، ابتدا باید تفاوت‌ها و کاربردهای هاست اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی را بشناسید.

Shared Hosting یا هاست اشتراکی چیست؟

یکی از رایج‌ ترین و مقرون‌ به‌ صرفه‌ ترین انواع خدمات میزبانی وب، هاست اشتراکی است که در آن چندین وب‌ سایت روی یک سرور فیزیکی قرار می‌ گیرند و منابع سرور مانند پردازنده (CPU)، حافظه رم (RAM) و فضای ذخیره‌ سازی بین کاربران تقسیم می‌ شود. این نوع هاست ها معمولاً برای وب‌ سایت‌ های کوچک تا متوسط که ترافیک بالایی ندارند، مناسب هستند.

VPS یا سرور مجازی چیست؟

سرور مجازی (VPS)، بخشی از یک سرور فیزیکی است که می‌ توانید آن را برای استفاده شخصی یا تجاری خریداری کنید. این روش، یک سرور قدرتمند را به چندین ماشین مجازی (VM) تقسیم می‌ کند. مزیت اصلی آن در مقایسه با هاست اشتراکی، کنترل بیشتر با هزینه کمتر است. VPS شبیه داشتن یک آپارتمان در ساختمانی چند طبقه است. شما فضای خود را دارید اما زیرساخت کلی را با دیگران به اشتراک می‌ گذارید.

خرید سرور مجازی یا سرور اختصاصی

تصویر(۱)

تصور کنید سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی با ۸ گیگابایت رم اجرا شده است. اگر پلن انتخابی شما ۱ گیگابایت رم را تضمین کند، دقیقاً همین مقدار در اختیارتان خواهد بود و همسایگان نمی‌ توانند از منابع تخصیص‌ یافته شما استفاده نمایند. برای امکان‌ پذیر ساختن این قابلیت، ارائه‌ دهندگان از نرم‌ افزار ویژه‌ ای به نام هایپروایزر استفاده می‌ کنند. به کمک این نرم‌ افزار، ماشین‌ های مجازی با مجموعه‌ ای مشخص از منابع سرور، برای هر مشتری ایجاد می‌ شوند. ماشین مجازی به‌ عنوان یک سرور مستقل عمل می‌ کند که می‌ توانید روی آن سیستم‌عامل و نرم‌ افزارهای مورد نیاز خود، مانند پنل مدیریت یا پشته LAMP/LEMP را نصب کنید. به لطف فناوری مجازی‌ سازی، VPS می‌ تواند بسیار سریع راه‌ اندازی شود.

علاوه بر این، کاربر نیازی به داشتن مهارت‌ های عمیق مدیریتی ندارد. اگرچه VPS به مهارت‌ های مدیریتی اولیه نیاز خواهد داشت اما اکثر اقدامات مانند نصب سیستم‌عامل و برنامه‌ ها به‌صورت خودکار انجام می‌ شوند و در صورت نیاز به تنظیمات بیشتر، معمولاً دسترسی Root توسط اکثر سرویس دهندگان، فراهم می‌ گردد.

همچنین، سرور مجازی به راحتی مقیاس‌پذیر می باشد. اگر احساس کنید پروژه شما به حداکثر ظرفیت منابع موجود رسیده است، می‌ توانید درخواست ارتقا دهید و همچنان روی همان ماشین مجازی باقی بمانید.

سرور اختصاصی چیست؟

از سوی دیگر، سرور اختصاصی یک سرور فیزیکی می باشد که کاملاً به کسب‌ و کار شما اختصاص داده شده است. آن را مانند مالکیت یک ساختمان کامل در نظر بگیرید. این یعنی منابع خود را با دیگران به اشتراک نمی‌ گذارید که موجب بهبود سرعت، امنیت و همچنین کنترل کامل می‌ شود. سرور اختصاصی گزینه‌ ای عالی برای وب‌ سایت‌ ها و برنامه‌ های پرمصرف است.

سرور اختصاصی انعطاف‌ پذیرترین، قدرتمندترین و قابل‌ اعتمادترین روش برای میزبانی یک وب‌ سایت می باشد. همانطور که از نام آن پیدا است، یک سرور فیزیکی کامل با مجموعه‌ ای از منابع کاملاً اختصاصی در اختیار شما قرار می‌ گیرد. در این سرویس، دیگر نیازی به اشتراک‌ گذاری فضا با سایر مشتریان ندارید که این ویژگی سرور اختصاصی را از هاست اشتراکی و VPS متمایز می‌ کند.

تنوع گسترده‌ ای از پیکربندی‌ های سرور اختصاصی وجود دارد، بنابراین می‌ توانید گزینه‌ ای را انتخاب کنید که از نظر قدرت و هزینه برای شما مناسب باشد. همچنین، سرویس دهندگان معمولاً به مشتریان اجازه می‌ دهند نرم‌ افزار سرور را به‌طور کامل سفارشی‌ سازی کنند (از جمله انتخاب سیستم‌ عامل، برنامه‌ ها، RAID یا فناوری‌ های مورد استفاده و حتی سخت‌ افزار) به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که سرور شما ظرفیت ذخیره‌ سازی کافی ندارد، می‌ توانید یک HDD یا SSD اضافی نصب کنید.

با این حال، برای استفاده‌ کامل از قابلیت‌ های یک سرور اختصاصی، نیاز به مهارت‌ های مدیریتی بیشتری دارید. اغلب، این سرورها یا با یک سیستم‌ عامل از پیش نصب‌ شده یا حتی بدون سیستم‌عامل ارائه می‌ شوند. بنابراین، برای عملکرد بهینه، نیاز به یک متخصص مدیریت سرور دارید که مسئولیت پیکربندی و نگهداری آن را بر عهده بگیرد. با این‌ حال، سرورهای اختصاصی قیمت بالاتری دارند.

انتخاب سرور مجازی یا سرور اختصاصی

تصویر(۲)

تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی با هاست اشتراکی

چنانچه در انتخاب نوع میزبانی مناسب برای وب‌سایت خود دچار تردید هستید، آشنایی با تفاوت‌های اساسی میان هاست اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی، می‌تواند در تصمیم‌گیری آگاهانه و انتخاب گزینه‌ای مناسب بسیار مؤثر باشد.

ویژگی‌ های شاخص و مزایای هاست اشتراکی:

  • مقرون‌به‌صرفه: هزینه‌ های هاست اشتراکی نسبت به سایر انواع میزبانی مانند سرور مجازی یا سرور اختصاصی پایین‌ تر است زیرا هزینه‌ های سرور بین چندین کاربر تقسیم می شود.
  • مدیریت آسان: شرکت‌ های میزبانی معمولاً مدیریت سرور، بروزرسانی‌ ها و پشتیبان‌ گیری را انجام می‌ دهند، بنابراین کاربران نیازی به دانش فنی پیشرفته ندارند.
  • مناسب برای وب‌ سایت‌های کوچک: این نوع هاست برای وب‌ سایت‌ های شخصی، وبلاگ‌ ها، سایت‌ های شرکتی کوچک و پروژه‌هایی با ترافیک محدود، ایده‌آل است.
  • محدودیت منابع: از آنجایی که منابع سرور بین چندین کاربر تقسیم می‌ شود، ممکن است در صورت افزایش ترافیک یا استفاده بیش از حد توسط سایر کاربران، عملکرد وب‌سایت شما تحت تأثیر قرار گیرد.
  • پیکربندی از پیش تنظیم شده: هاست اشتراکی برخلاف سرور مجازی یا سرور اختصاصی، معمولاً با ابزارهایی مانند کنترل پنل (مثل cPanel یا Plesk) ارائه می‌ شود که مدیریت فایل‌ ها، دیتابیس‌ ها، ایمیل‌ ها و سایر تنظیمات را آسان می‌کنند.
  • امنیت پایه: امنیت در هاست اشتراکی برخلاف سرور مجازی یا سرور اختصاصی معمولاً توسط ارائه‌دهنده خدمات مدیریت می‌ شود اما از آنجایی که چندین وب‌ سایت روی یک سرور قرار دارند، ممکن است امنیت کمی پایین‌ تر باشد.
  • عدم دسترسی روت: در هاست اشتراکی، کاربران دسترسی روت (دسترسی کامل به سرور) ندارند و نمی‌ توانند تغییرات اساسی در سرور ایجاد کنند.

سرورهای مجازی در تعادل بین قیمت و عملکرد قرار دارند. با تخصیص بهتر منابع و تداخل کمتر از سوی سایر کاربران، می‌ توانید انتظار بهبود چشمگیری نسبت به هاست اشتراکی داشته باشید.

یک VPS به شما فضای بیشتری می‌ دهد تا با مقدار مشخصی از RAM، توان پردازشی و فضای دیسک که به‌ طور مجازی برای نیازهای شما اختصاص یافته است، کار کنید. علاوه بر این، انعطاف‌پذیری خوبی دارد. شما آزادی تغییر نرم‌افزار سرور خود را دارید، البته نه به اندازه‌ای که در سرور اختصاصی امکان‌ پذیر است. در ادامه ویژگی های کلیدی سرور مجازی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ویژگی های سرور مجازی یا سرور اختصاصی

تصویر(۳)

ویژگی‌ های شاخص و مزایای سرور مجازی:

  • عملکرد بهبود یافته: یکی از مزایای سرور مجازی نسبت به هاست اشتراکی عملکرد بهتر است. این یعنی وب‌ سایت شما سریع‌ تر بارگذاری شده و ترافیک بیشتری را مدیریت می‌کند.
  • منابع اختصاصی: در VPS، به جای اشتراک منابع مانند هاست اشتراکی، منابع مشخصی فقط برای وب‌ سایت شما تنظیم می‌ شود. این مورد شامل حافظه، CPU و فضای دیسک است که موجب عملکرد بهتر و پایدارتر می‌ گردد و البته باید به این مساله توجه داشته باشید که منابع به‌ طور مجازی اختصاص داده شده‌ اند. 
  • کنترل بیشتر: شما دسترسی کامل (root) به سرور دارید و می توانید هر نرم‌ افزاری را که نیاز است نصب کنید و تنظیمات سرور را به‌طور کامل مدیریت نمایید و همانطور که می دانید، این سطح از کنترل در هاست اشتراکی امکان‌ پذیر نیست.
  • مقیاس‌پذیری: به لطف مجازی‌ سازی، VPS امکان افزایش منابع را با رشد وب‌ سایت فراهم می‌کند. اگر وب‌ سایت شما ترافیک بیشتری دریافت نماید یا به منابع بیشتری نیاز داشته باشد، می‌ توانید به‌ راحتی پلن خود را ارتقا دهید.
  • سطح امنیتی بالا: VPS از هاست اشتراکی امن‌ تر می باشد زیرا وب‌ سایت شما از سایر سایت‌ های روی همان سرور جدا شده است. همچنین، اکثر سرویس دهندگان VPS، ویژگی‌ های امنیتی مانند اسکن بدافزار، فایروال و محافظت در برابر DDoS را ارائه می‌ دهند.

میزبانی VPS قطعاً مزایا و ویژگی‌ های زیادی دارد، به ویژه اگر یک وب‌ سایت بزرگ‌ تر یا در حال رشد را اجرا می‌ کنید. با این‌ حال، همیشه مهم است که نیازها و بودجه خود را ارزیابی نمایید تا پلن میزبانی‌ که برای شما منطقی‌ تر باشد را انتخاب کنید.

لازم به ذکر است که تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی، در قدرت و کنترل می باشد. سرور اختصاصی کاملاً در اختیار شما است و نیازی به اشتراک‌ گذاری منابع ندارید. بنابراین در انتخاب سرور مجازی یا سرور اختصاصی، می بایست میزان منابع مورد نیازتان را بررسی کنید. 

سرور اختصاصی به‌ راحتی می‌ تواند وب‌ سایت‌ های پرترافیک، دیتابیس های حجیم و برنامه‌ های سنگین را مدیریت کند. با کنترل کامل بر پیکربندی سرور، می‌ توانید آن را کاملاً مطابق نیازهای خود تنظیم کنید.

ویژگی‌های مهم و مزایای سرور اختصاصی:

  • استفاده انحصاری از منابع: یکی از ویژگی‌ های برجسته و مزایای میزبانی اختصاصی این است که تمامی منابع سرور فقط برای شما می باشد. دسترسی کامل به پردازنده، فضای ذخیره‌ سازی و RAM سرور است که موجب عملکرد بهتر و زمان لود سریع‌ تر وب‌ سایت می‌ شود.
  • سطح کنترل بالا: در سرور اختصاصی، شما به دسترسی کامل (root) و مدیریت سرور دست پیدا می‌ کنید. این کنترل کامل به شما امکان نصب هر نرم‌ افزاری را می‌ دهد و می‌ توانید تنظیمات سرور را مطابق با نیازهای خود سفارشی‌ سازی نمایید.
  • قابلیت اطمینان و عملکرد بهتر: داشتن یک سرور اختصاصی به این معنا است که منابع را با دیگران به اشتراک نمی‌گذارید. بنابراین، وب‌سایت شما می‌تواند حجم بالایی از ترافیک را بدون مشکل مدیریت کند. این کارایی بالا، باعث بهبود تجربه کاربری و افزایش نرخ تبدیل می‌ شود.
  • امنیت تقویت‌ شده: امنیت یکی از مزایای سرور اختصاصی است. عدم اشتراک منابع در سرور، خطرات سایبری را کاهش می‌ دهد. علاوه بر این، بسیاری از ارائه‌ دهندگان میزبانی اختصاصی، ابزارهایی برای امنیت بیشتر مانند اسکن بدافزار و آنتی‌ ویروس ارائه می‌ دهند.
  • گزینه‌ های سفارشی‌ سازی: یکی دیگر از مزایای میزبانی اختصاصی، قابلیت سفارشی‌ سازی بالای آن است و شما آزادی کامل برای انتخاب مشخصات سخت‌ افزاری و سیستم‌ عامل دارید تا به بهترین شکل نیازهای وب‌ سایت خود را برآورده کنید.

مقایسه سرور مجازی یا سرور اختصاصی

تصویر(۴)

همچنین هزینه نیز یک تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی است. میزبانی اختصاصی در مقایسه با VPS هزینه بالاتری خواهد داشت اما اگر کسب‌ و کار شما نیاز به حداکثر کارایی، کنترل و امنیت دارد، می‌ تواند سرمایه‌ گذاری ارزشمندی باشد. بنابراین باید همیشه نیازهای تجاری و بودجه خود را هنگام انتخاب یک پلن میزبانی در نظر بگیرید.

مقایسه VPS و سرور اختصاصی: عملکرد و امنیت

هر دو گزینه انتخاب‌ های قدرتمندی برای عملکرد و امنیت هستند اما کدام‌ یک برای شما مناسب‌ تر است؟ سرور مجازی یا سرور اختصاصی؟

مقایسه عملکرد و پایداری سرور مجازی و سرور اختصاصی

از نظر عملکرد و پایداری، هم VPS و هم سرور اختصاصی مزایای خود را دارند. VPS معمولاً نسبت به هاست اشتراکی، بهبود عملکرد قابل‌ توجهی ارائه می‌ دهد و یک محیط مجازی پایدار برای کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط فراهم می‌ کند.

اما سرور اختصاصی، کارایی را به سطح بالاتری می‌ برد. این سرویس بسیار قدرتمند است و عملکردی پرسرعت و پایدار ارائه می‌ دهد که می‌ تواند ترافیک بالا و وظایف سنگین را به‌ خوبی مدیریت کند. البته، قدرت بالاتر مسئولیت بیشتری از جمله نیاز به انجام وظایف نگهداری و مدیریت سرور را نیز همراه دارد. براساس میزان نیاز تان به عملکرد و پایداری، می توانید سرور مجازی یا سرور اختصاصی را انتخاب نمایید. 

بررسی جنبه‌ های امنیتی سرور مجازی یا سرور اختصاصی

از نظر امنیت، هم VPS و هم سرور اختصاصی محیطی امن‌ تر نسبت به هاست اشتراکی ارائه می‌ دهند. با این‌ حال، سرور اختصاصی ممکن است برتری جزئی داشته باشد. در سرور اختصاصی منابع به اشتراک گذاشته نمی‌شوند، در نتیجه میزان مواجهه با تهدیدات احتمالی کمتر خواهد شد. با این‌ حال، VPS نیز سطح امنیت مناسبی برای پروژه‌ها و کسب‌ و کارهای کوچک‌ تر ارائه می‌ دهد.

نکته کلیدی این است که صرف‌ نظر از محیط میزبانی، مسئولیت امنیت بر عهده شما می باشد زیرا باید اطمینان حاصل کنید که نرم‌ افزارهای امنیتی و فایروال‌ ها را به‌ درستی تنظیم کرده‌ اید یا خیر. هر گزینه نقاط قوت خود را در زمینه عملکرد، پایداری و امنیت دارد اما نکته اصلی این است که نیازهای وب‌ سایت یا برنامه خود را به‌ درستی درک کنید.

انتخاب سرویس مناسب:

اولین قدم جهت انتخاب بین vps و سرور اختصاصی یا هاست اشتراکی، درک نیازهای شما برای سرویس میزبانی وب است. اگر کسب‌ و کاری کوچک تا متوسط یا یک وبلاگ را مدیریت می‌ کنید، در این صورت هاست اشتراکی یا VPS می‌ توانند برای شما کافی باشند زیرا تعادل مناسبی بین هزینه و عملکرد ارائه می‌ دهند. چنانچه دانش سرور ندارید و امکان مدیریت سرور برای شما وجود ندارد، در این صورت نیز هاست اشتراکی گزینه مناسب تری است. اگر نیاز به دسترسی روت، نصب نرم افزارهای خاص و فضای ذخیره سازی بالایی دارید، سرور سرور مجازی می تواند در مقایسه با هاست اشتراکی گزینه مطلوب تری باشد.

اما اگر شرکتی بزرگ‌ تر هستید یا برنامه‌ هایی با منابع سنگین اجرا می‌ کنید، سرور اختصاصی می‌ تواند هر دو گزینه قبلی را به راحتی کنار زده و گزینه مناسب تری باشد.

نکات مهم در خصوص سرور مجازی یا سرور اختصاصی

تصویر(۵)

مزایا و معایب هاست اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی

مزایای هاست اشتراکی

معایب هاست اشتراکی

مزایای سرور مجازی

معایب VPS

مزایای سرور اختصاصی

معایب سرور اختصاصی

مقرون‌ به‌ صرفه

محدودیت منابع

مقرون‌به‌صرفه

منابع مشترک یا محدود

کارایی بالا

هزینه بالا

مدیریت آسان

عدم امکان تغییر پیکربندی

مقیاس‌ پذیری مناسب

کارایی کمتر نسبت به سرور اختصاصی

کنترل کامل

نیاز به دانش فنی

مناسب برای وب‌ سایت‌ های کوچک

عدم دسترسی روت

کنترل مناسب

سفارشی‌ سازی محدود

امنیت بالا

نامناسب برای کسب‌ و کارهای کوچک

   

مناسب برای کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط

 

ایده‌ آل برای شرکت‌ های بزرگ

 

جدول(۱)

هر سه گزینه، سرور مجازی یا سرور اختصاصی یا هاست، مزایا و معایب خاص خود را دارند. هاست اشتراکی گزینه ای مقرون به صرفه با مدیریت آسان است که اگر به دسترسی خاصی نیاز نداشته و با پیکربندی عمومی ارائه دهنده خدمات میزبانی وب مشکلی ندارید؛ می تواند برای شروع کارتان گزینه مناسبی باشد.

VPS گزینه‌ ای مقرون‌ به‌ صرفه، انعطاف‌ پذیر و با سطحی از کنترل است که هزینه بالایی ندارد اما در نهایت، شما همچنان منابع را با دیگران به اشتراک می‌ گذارید که می‌ تواند گسترش وب‌ سایت شما را محدود کند. سرور اختصاصی کنترل، آزادی و منابع بی‌ نظیری برای مدیریت برنامه‌ های شما فراهم می‌کند اما هزینه بالاتر و نیاز به تخصص فنی برای مدیریت سرور، از چالش‌ های آن است.

بنابراین انتخاب هاست یا سرور مناسب، تعادلی بین درک نیازهای شما و ارزیابی مزایا و معایب هاست، VPS و سرور اختصاصی است.

نتیجه‌: کدام را باید انتخاب کنید؟ سرور مجازی یا سرور اختصاصی یا هاست؟

پس از بررسی ویژگی‌ها و مزایای هر نوع میزبانی، حالا زمان آن است که بر اساس نیازتان، بهترین گزینه را برای وب‌سایت خود انتخاب کنید. 

– هاست، انتخابی نه چندان سختگیرانه

در انتخاب بین هاست اشتراکی، سرور مجازی یا سرور اختصاصی، اگر در آغاز مسیر هستید یا کسب و کار کوچک شما هنوز به اندازه ای رشد نکرده که بازدیدهای همزمان بالایی را تجربه نمایید؛ توصیه می شود که کار خود را از هاست شروع کنید.

– سرور مجازی، انتخابی ایده‌آل

اگر کسب‌ و کاری کوچک تا متوسط یا یک استارت‌آپ در حال رشد دارید، VPS می‌ تواند بهترین گزینه برای شما باشد. اگر وب‌ سایت شما به حجم زیادی از منابع نیاز ندارد و بودجه محدودی دارید، سرور مجازی تعادلی مناسب بین هزینه، کنترل و کارایی ارائه می‌ دهد. این گزینه برای کسب‌ و کارهایی که در حال گسترش حضور آنلاین خود هستند اما هنوز به یک سرور اختصاصی کامل نیاز ندارند، مناسب است.

– سرور اختصاصی، گزینه مناسب برای کسب‌ و کارهای بزرگ

اگر یک وب‌ سایت بسیار پرمصرف یا یک شرکت بزرگ را مدیریت می‌کنید، سرور اختصاصی بهترین انتخاب شما خواهد بود. همچنین، اگر امنیت بالاتر برای شما اهمیت حیاتی دارد، سرور اختصاصی گزینه‌ ای مطمئن‌ تر خواهد بود.

سرور مجازی یا سرور اختصاصی برای سایت

تصویر(۶)

پیش به سوی انتخاب نهایی و یک پیشنهاد ایده آل

یک ایده در هر موضوعی می تواند گزینه های جذابی را مطرح کرده و در تنوع بخشیدن به انتخاب شما موثر باشد. در انتخاب بین هاست و سرور مجازی یا سرور اختصاصی نیز این مساله را در نظر بگیرید.

سوال این است که اگر یک هاست اشتراکی منابع کافی برای مدیریت سایت شما را ارائه نکرد و دانش یا توانایی مالی مدیریت یک سرور مجازی یا سرور اختصاصی را نداشتید، تکلیف چیست؟ این خلا و چالش در سبد خدمات اغلب ارائه دهندگان خدمات میزبانی دیده می شود و همیشه یکی از دلایل سردرگمی کاربران است. از مدت ها قبل، ایده میهن وب هاست برای ارائه یک سرویس مناسب که بهترین پاسخ به سوال بالا باشد؛ هاست پربازدید بوده است.

در هاست پربازدید با ارائه منابع سخت افزاری بالا و حفظ امکانات و دسترسی های یک هاست اشتراکی، نیاز وب سایت هایی که مصرف نسبتا بالایی دارند و اغلب باید از VPS استفاده کنند رفع شده و با این کار نگرانی مدیریت یک سرور مجازی یا سرور اختصاصی و هزینه های بیشتر آن نسبت به هاست اشتراکی کاهش یافته است. بنابراین اگر نیاز به فضای ذخیره سازی بالا، دسترسی ترمینال و نصب برخی نرم افزارهای خاص در سرور ندارید و صرفا به نوعی با چالش منابع پردازشی مواجه هستید؛ مجبور به تهیه VPS نخواهید بود و قطعا بهترین گزینه برای شما هاست پربازدید میهن وب هاست می باشد.

اما اگر به فضای ذخیره سازی بالا، دسترسی ترمینال و … نیاز دارید کماکان لازم است سرویس خود را به یک سرور مجازی تغییر دهید.توجه داشته باشید که مقایسه فوق بین هاست پربازدید و سرور مجازی بوده و بدیهی است اگر سطح کار و دانش شما در سطح حرفه ای می باشد و تعداد ارجاعات زیادی دارید یا پرداخت هزینه های بالاتر برای شما چالش برانگیز نیست؛ همیشه انتخاب یک سرور اختصاصی گزینه مطلوب تری خواهد بود.

سخن آخر

نهایتا، انتخاب بین هاست پربازدید، سرور مجازی یا سرور اختصاصی به درک نیازها، ارزیابی منابع در دسترس و برنامه‌ های آینده شما بستگی دارد. تحقیقات بیشتری انجام دهید، مزایا و معایب را بسنجید و بر اساس نیازهای خاص کسب‌وکار خود تصمیم بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا